-
1
-
2
Bread Wheat With High Salinity and Sodicity Tolerance
Veröffentlicht in Frontiers in plant science
VolltextArtikel -
3
Uncoupling of sodium and chloride to assist breeding for salinity tolerance in crops
Veröffentlicht in The New phytologist
VolltextArtikel -
4
Commercial Humates in Agriculture: Real Substance or Smoke and Mirrors?
Veröffentlicht in Agronomy
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
High-selenium wheat: biofortification for better health
Veröffentlicht in Nutrition research reviews
VolltextArtikel -
8
-
9
Selenium in cereals: improving the efficiency of agronomic biofortification in the UK
Veröffentlicht in Plant and soil
VolltextArtikel -
10
-
11
Tolerance of wheat (Triticum aestivum L.) to high soil and solution selenium levels
Veröffentlicht in Plant and soil
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Trends in selenium status of South Australians
Veröffentlicht in Medical journal of Australia
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20