-
1
-
2
-
3
-
4
Relationship between sensory and instrumental texture profile attributes
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Assessment of three devices used in shear tests of cooked breast meat
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Sensory descriptive profile relationships to shear values of deboned poultry
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Influence of time off feed on broiler viscera weight, diameter, and shear
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
16
Effect of stunning time and polyphosphates on quality of cooked chicken breast meat
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Effects of rigor state and addition of polyphosphate on the color of cooked turkey meat
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel