-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Method to estimate the consumption of ice during fish storage
Veröffentlicht in International journal of refrigeration
VolltextArtikel -
6
-
7
Kinetics of fish meal oxidation
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
8
-
9
Producing to achieve HACCP compliance of fishery and aquaculture products for export
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
A note on the film-penetration model for mass transfer with first order chemical reaction
Veröffentlicht in AIChE journal
VolltextArtikel -
13
A MODEL TO EXPLAIN OBSERVED BEHAVIOR ON FISH SALTING
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
A ring-like accretion structure in M87 connecting its black hole and jet
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
20
Collagen leaching from hake skin
Veröffentlicht in Industrial & engineering chemistry product research and development
VolltextArtikel