-
1
Eat for Health: A Nutrition and Cancer Control Supermarket Intervention
Veröffentlicht in Public health reports (1974)
VolltextArtikel -
2
-
3
The ‘discipline’ of nutrition education
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel -
4
Nutrition and cancer prevention activities in state health agencies
Veröffentlicht in Health education research
VolltextArtikel -
5
Characterizing food usage by demographic variables
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
6
-
7
Cameras help the elderly to improve food patterns
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel -
8
In-store monitoring of a supermarket nutrition intervention
Veröffentlicht in Family & community health
VolltextArtikel -
9
Evaluation of a Supermarket Intervention: The NCI-Giant Food Eat for Health Study
Veröffentlicht in Evaluation review
VolltextArtikel -
10
Cheek cell fatty acids as indicators of dietary lipids in humans
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
11
Developing a food guidance system to implement the dietary guidelines
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Characterizing food usage by demographic variables1
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel