-
1
Heavy Metals in Foods and Beverages: Global Situation, Health Risks and Reduction Methods
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
A new Fe–Mn–Si alloplastic biomaterial as bone grafting material: In vivo study
Veröffentlicht in Applied surface science
VolltextArtikel -
3
-
4
Increasing Amino Acids Content of White Wines with Enzymes Treatments
Veröffentlicht in Agronomy (Basel)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Monitoring methods and predictive models for water status in Jonathan apples
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
TESTICULAR INJURIES DUE TO SUBACUTE COMBINED EXPOSURE TO CADMIUM AND LEAD IN RATS
Veröffentlicht in Farmacia (București)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Season Influence on Milk Physico-Chemical Characteristics
Veröffentlicht in Lucrări științifice zootehnie şi biotehnologii
VolltextArtikel -
19
Influence Evaluation of Enzyme Treatments on Aroma Profile of White Wines
Veröffentlicht in Agronomy (Basel)
VolltextArtikel -
20