-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Bromatological and morphological characteristic of forage plants
Veröffentlicht in Investigación agraria (Online)
VolltextArtikel -
6
Anti-Thermal Shock Binding of Liquid-State Food Waste to Non-Wood Pellets
Veröffentlicht in Energies (Basel)
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Passion Fruit Cultivation: An Approach to Internal Leaf Anatomy
Veröffentlicht in International Journal of Plant Biology
VolltextArtikel -
13
-
14
Morpho-Physiological Assessment of Tomato and Bell Pepper in Response to Nutrient Restriction
Veröffentlicht in Stresses
VolltextArtikel -
15
-
16
MORPHOPHYSIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF ARABIC COFFEE
Veröffentlicht in Nativa (Sinop)
VolltextArtikel -
17
PRODUCTION OF PEPPER SEEDLINGS WITH DIFFERENT DOSES OF ORGANIC COMPOUNDS IN SUBSTRATE
Veröffentlicht in Nativa (Sinop)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20