-
1
Bioavailability of Tea Catechins and Its Improvement
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
Effect of fluoride treatment on gene expression in tea plant (Camellia sinensis)
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Suppressive Effects of EGCG on Cervical Cancer
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
The anti-allergic potential of tea: a review of its components, mechanisms and risks
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
11
Food-grade Encapsulation Systems for (-)-Epigallocatechin Gallate
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
12
Inhibitory Effects of (-)-Epigallocatechin-3-gallate on Esophageal Cancer
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
13
Tea Polysaccharides and Their Bioactivities
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Anticarcinogenic potentials of tea catechins
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20