-
1
Reassessing the Role of N-Hydroxytryptamine in Auxin Biosynthesis
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
2
Effect of pH on the viscosity of heated reconstituted skim milk
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
3
Reassessing the role of YUCCAs in auxin biosynthesis
Veröffentlicht in Plant signaling & behavior
VolltextArtikel -
4
Particle size changes and casein solubilisation in high-pressure-treated skim milk
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Denaturation of β-Lactoglobulin in Pressure-Treated Skim Milk
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Reassessing the Role of N-Hydroxytryptamine in Auxin Biosynthesis1[W][OA]
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
11
Effect of the pH of skim milk at heating on milk concentrate viscosity
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Common genetic variants, acting additively, are a major source of risk for autism
Veröffentlicht in Molecular autism
VolltextArtikel -
20