-
1
-
2
-
3
-
4
Glomerular nephrotoxicity of aminoglycosides
Veröffentlicht in Toxicology and applied pharmacology
VolltextArtikel -
5
Comparison of methods for analysis of resveratrol in dietary vegetable supplements
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Fatty acids, total lipid, protein and ash contents of processed edible seaweeds
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
Morphologies of nanostructured TiO2 doped with F on Ti–6Al–4V alloy
Veröffentlicht in Electrochimica acta
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
An HPLC method for the quantification of sterols in edible seaweeds
Veröffentlicht in Biomedical chromatography
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Association of Alk1 and Endoglin Polymorphisms with Cardiovascular Damage
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
20