-
1
Occurrence of biogenic amine-forming lactic acid bacteria in wine and cider
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
2
Biogenic amines in wines: role of lactic acid bacteria
Veröffentlicht in FEMS Microbiology Letters
VolltextArtikel -
3
Evidence for viable but nonculturable yeasts in botrytis-affected wine
Veröffentlicht in Journal of applied microbiology
VolltextArtikel -
4
viable but non-culturable state of wine micro-organisms during storage
Veröffentlicht in Letters in applied microbiology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Biogenic amines in fermented foods
Veröffentlicht in European journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Characterization of the yeast ecosystem in grape must and wine using real-time PCR
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
20