-
1
-
2
transmission of campylobacter in piggeries: an epidemiological study
Veröffentlicht in Journal of applied microbiology
VolltextArtikel -
3
effect of storage temperature on drip loss from fresh beef
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Fermentation of raw poultry byproducts for animal nutrition
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
The feeding of raw, fermented poultry byproducts: using mink as a model
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
The effect of electrical stimulation on the quality of three bovine muscles
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
15
-
16
Slaughter by-products: problems, preliminary research and possible solutions
Veröffentlicht in The Veterinary quarterly
VolltextArtikel -
17
-
18
Use of information from pig finishing herds for meat inspection purposes
Veröffentlicht in The Veterinary quarterly
VolltextArtikel -
19
-
20
Bacteriological quality assurance (BQA) of mechanically deboned meat (MDM)
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel