-
1
Irradiation as a cold pasteurization process of food
Veröffentlicht in Veterinary parasitology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
A role for irradiation in the control of foodborne parasites
Veröffentlicht in Trends in Food Science & Technology
VolltextArtikel -
10
Bacteriological and shelf-life characteristics of canned, pasteurized crab cake mix
Veröffentlicht in Applied Microbiology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Worldwide status of food irradiation and the FAO/IAEA/WHO/ITC-UNCTAD/GATT international conference on the acceptance; control of and trade in irradiated food
Veröffentlicht in International journal of radiation applications and instrumentation. Part C, Radiation physics and chemistry
VolltextArtikel -
15
Food Irradiation: Facts or Fiction?
Veröffentlicht in International Atomic Energy Agency bulletin
VolltextArtikel -
16
Manual of food irradiation dosimetry
Veröffentlicht in The International journal of applied radiation and isotopes
VolltextArtikel -
17