-
1
Composition and properties of birch syrup (Betula pubescens)
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Composition of polar lipids in carrot roots
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
Amino acid content of Baltic herring and rainbow trout roe
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
Fatty acids of long chain length in baltic herring lipids
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Fatty acids of a whitefish (Coregonus albula) flesh lipids
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
DENATURATION OF MYOSIN DURING DEFROSTING OF FROZEN FISH
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
-
20