-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Studies on Popcorn Aroma and Flavor Volatiles
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
Additional Studies on Flavor Components of Corn Tortilla Chips
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
Contribution of volatiles to rice aroma
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
10
Quantitative and sensory studies on tomato paste volatiles
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
11
Furaneol: Odor Threshold and Importance to Tomato Aroma
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
12
Fresh tomato aroma volatiles: a quantitative study
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Cooked rice aroma and 2-acetyl-1-pyrroline
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
18
2,5-Dimethyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone in Corn Products
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20