-
1
-
2
-
3
Designing gel coatings for oral soft perception of fiber particles
Veröffentlicht in FOOD HYDROCOLLOIDS
VolltextArtikel -
4
-
5
Fluid gels' dual behaviour as granular matter and colloidal glass
Veröffentlicht in Food Hydrocolloids
VolltextArtikel -
6
Fluid gels’ dual behaviour as granular matter and colloidal glass
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
7
Designing gel coatings for oral soft perception of fiber particles
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
8
-
9
Sorption of Water by Bidisperse Mixtures of Carbohydrates in Glassy and Rubbery States
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
10
Structure and dynamics of maltooligomer–water solutions and glasses
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Multi-scale modelling of polymers: Perspectives for food materials
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
14
Sorption of Water by Bidisperse Mixtures of Carbohydrates in Glassy and Rubbery States
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20