-
1
The impact of food structure on taste and digestibility
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
2
Fat crystallisation at oil–water interfaces
Veröffentlicht in Advances in colloid and interface science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
The glass transition of amylopectin measured by DSC, DMTA and NMR
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Understanding the mechanism of ice binding by type III antifreeze proteins
Veröffentlicht in Journal of molecular biology
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Structure and solution properties of tamarind-seed polysaccharide
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
perception of food texture--the philosophy of the breakdown path
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
19
Glass formation and dormancy in bacterial spores
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
20