-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
l‐Arginine increases the solubility of unfolded species of hen egg white lysozyme
Veröffentlicht in Protein science
VolltextArtikel -
7
Advances in refolding of proteins produced in E. coli
Veröffentlicht in Current opinion in biotechnology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Changing the surface of a virus shell fusion of an enzyme to polyoma VP1
Veröffentlicht in Protein science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Structural insight into poly(A) binding and catalytic mechanism of human PARN
Veröffentlicht in The EMBO journal
VolltextArtikel -
15
Identification of a redox-regulated chaperone network
Veröffentlicht in The EMBO journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Activation of the Redox-regulated Chaperone Hsp33 by Domain Unfolding
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
20