-
1
-
2
-
3
Daidzein and genistein contents of vegetables
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
4
-
5
Daidzein and genistein content of cereals
Veröffentlicht in European journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Stigma toward the mentally ill in the general hospital: a qualitative study
Veröffentlicht in General hospital psychiatry
VolltextArtikel -
9
-
10
Extraction and Quantification of Lignan Phytoestrogens in Food and Human Samples
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
11
Thermal stability of hydrophobic heme pocket variants of oxidized cytochrome c
Veröffentlicht in Protein science
VolltextArtikel -
12
Daidzein and genistein content of fruits and nuts
Veröffentlicht in The Journal of nutritional biochemistry
VolltextArtikel -
13
The Energetics of Specific Binding of AT-hooks from HMGA1 to Target DNA
Veröffentlicht in Journal of molecular biology
VolltextArtikel -
14
-
15
Death due to a stingray barb piercing the heart: a New Zealand case from 1939
Veröffentlicht in New Zealand medical journal
VolltextArtikel -
16
-
17
Analytical method for isoflavones in food
Veröffentlicht in Journal of medicinal food
VolltextArtikel -
18
Extraction and Quantification of Daidzein and Genistein in Food
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
β-Tubulin Isotypes Purified from Bovine Brain Have Different Relative Stabilities
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel