-
1
Debittering of orange juice by bacteria which degrade limonin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
Carotenoids in pulp, peel and leaves of Persea americana
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
3
Structures of some carotenoids from the pulp of Persea americana
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
4
Factors affecting the discoloration of hard-cooked egg yolks
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
5
Characterization of Israel lemon oil and detection of its adulteration
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
Water-insoluble derivatives of naringinase
Veröffentlicht in International journal of biochemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Color coding for the brick tiling
Veröffentlicht in Journal of physics. Conference series
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Optical control of thermocapillary effects in complex nanofluids
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20