-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Les sources de l'internationalisation de l'euro
Veröffentlicht in Revue d'économie financière
VolltextArtikel -
10
-
11
Hyperspherical formulation of the photodissociation of ozone
Veröffentlicht in The Journal of chemical physics
VolltextArtikel -
12
Volatile components of dry-cured ham
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
13
Production of 6-pentyl-α-pyrone by Trichoderma sp. from vegetable oils
Veröffentlicht in Journal of biotechnology
VolltextArtikel -
14
Theoretical calculation of the Huggins band of ozone
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel -
15
Le cidre, d’une logique de l’offre vers une démarche marketing de la demande
Veröffentlicht in Innovations Agronomiques
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20