-
1
New structural features of Acacia tortuosa gum exudate
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Rheological properties of Cedrela odorata gum exudate aqueous dispersions
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
3
Structural features of a xylogalactan isolated from Hymenaea courbaril gum
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
Funcionalidad de una mezcla de gomas de Acacia glomerosa, Enterolobium cyclocarpum e Hymenaea courbaril en la preparacion de helados de bajo contenido calorico
Veröffentlicht in Revista científica (Universidad del Zulia. Facultad de Ciencias Veterinarias. División de Investigación)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Acacia macracantha gum as a possible source of arabinogalactan–protein
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Structural features of the polysaccharide gum from Acacia glomerosa
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20