-
1
-
2
Cross‐reactivity to fish and chicken meat – a new clinical syndrome
Veröffentlicht in Allergy (Copenhagen)
VolltextArtikel -
3
-
4
Les facteurs de risque d’allergie alimentaire chez l’adulte
Veröffentlicht in Revue française d'allergologie (2009)
VolltextArtikel -
5
Food allergy to chicken meat with IgE reactivity to muscle α-parvalbumin
Veröffentlicht in Allergy (Copenhagen)
VolltextArtikel -
6
-
7
IgE antibodies of fish allergic patients cross‐react with frog parvalbumin
Veröffentlicht in Allergy (Copenhagen)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Food allergy to chicken meat with IgE reactivity to muscle [alpha]-parvalbumin
Veröffentlicht in Allergy (Copenhagen)
VolltextArtikel -
13
-
14
Allergic cross‐reactions between cat and pig serum albumin
Veröffentlicht in Allergy (Copenhagen)
VolltextArtikel -
15
Allergie à la carboxymethylcellulose : aide au diagnostic
Veröffentlicht in Revue française d'allergologie (2009)
VolltextArtikel -
16
Le syndrome poisson–poulet : une nouvelle allergie croisée
Veröffentlicht in Revue française d'allergologie (2009)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20