-
1
-
2
-
3
Alkylamides from Echinacea Modulate Induced Immune Responses in Macrophages
Veröffentlicht in Immunological investigations
VolltextArtikel -
4
-
5
Fate of Apple Peel Phenolics during Cool Storage
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Effects of preservation by gamma-irradiation on the nutritional quality of Australian fish
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
Nutritional evaluation of lipids in fish from temperate Australian waters
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Anti-inflammatory activity of Chinese medicinal vine plants
Veröffentlicht in Journal of ethnopharmacology
VolltextArtikel -
16
Germacradienols in the essential oils of the Myrtaceae
Veröffentlicht in Flavour and fragrance journal
VolltextArtikel -
17
Hydrolysis of hedycaryol: the origin of the eudesmols in the Myrtaceae
Veröffentlicht in Flavour and fragrance journal
VolltextArtikel -
18
A New Anti-Inflammatory Glucoside from Ficus racemosa L
Veröffentlicht in Planta medica
VolltextArtikel -
19
-
20
The use of HPLC protein profiles in fish species identification
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel