-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Exploring the impact of bubble type on sensory stimulation in drinks
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
6
Relating rheology and tribology of commercial dairy colloids to sensory perception
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
7
Oral tribology: update on the relevance to study astringency in wines
Veröffentlicht in Tribology (Leeds)
VolltextArtikel -
8
A quantitative assessment of the eating capability in the elderly individuals
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
9
-
10
Epilepsy in Duchenne and Becker muscular dystrophies
Veröffentlicht in Annals of clinical and translational neurology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Effects of HMG CoA reductase (HMGCR) deficiency on skeletal muscle development
Veröffentlicht in The FEBS journal
VolltextArtikel -
15
Techno-Functional and Rheological Properties of Alternative Plant-Based Flours
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
-
17
Influence of viscosity on the growth of human gut microbiota
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20