-
1
-
2
The Contribution of Minor Cereals to Sustainable Diets and Agro-Food Biodiversity
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
-
4
Special Issue: Innovative Pasta with High Nutritional and Health Potential
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
A unique mutation in a MYB gene cosegregates with the nectarine phenotype in peach
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Preliminary Evaluation of Minor Cereals as Non-Traditional Brewing Raw Materials
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Consumers' response to genetically modified food: an Italian case study
Veröffentlicht in GM crops & food
VolltextArtikel -
12
Ancient Caucasian Wheats: A Contribution for Sustainable Diets and Food Diversity
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Exploring the potential of triticale lines for bioethanol production
Veröffentlicht in Exploration of foods and foodomics
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
GWAS for Starch-Related Parameters in Japonica Rice ( Oryza sativa L.)
Veröffentlicht in Plants (Basel)
VolltextArtikel