-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Phase and rheological behaviors of xanthan/amylose and xanthan/starch mixed systems
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
6
Effects of carrageenan type on the behaviour of carrageenan/milk mixtures
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Transition metal oxide-doped mesostructured silica films
Veröffentlicht in Applied catalysis. A, General
VolltextArtikel -
14
-
15
Casein micelle/iota carrageenan interactions in milk: influence of temperature
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
16
Improved Method for Measuring Wheat Flour Dough Pressure‐Sensitive Adhesiveness
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
Gelation and flocculation of casein micelle/carrageenan mixtures
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
19
-
20
Gelatin/iota-carrageenan interactions in non-gelling conditions
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel