-
1
-
2
-
3
-
4
Model of the inactivation of bacterial spores by moist heat and high pressure
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Estimating Cooling Process Lethality for Different Cooling j Values
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
Mathematical modeling of microbial growth: a review
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
11
-
12
Disturbances of the larynx of neurologic origin
Veröffentlicht in The Journal of the American Osteopathic Association
VolltextArtikel -
13
The Old Testament Background of Luke xxii. 43–44
Veröffentlicht in New Testament studies
VolltextArtikel -
14
Product Temperature Prediction in Hydrostatic Retorts
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
15
-
16
Control system validation: key to automated food processing
Veröffentlicht in Food Technology
VolltextMagazinearticle -
17
-
18
Mathematical analysis of critical parameters in aseptic particulate processing systems
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
19
-
20