-
1
Gliding on a layer of air: impact of a large-viscosity drop on a liquid film
Veröffentlicht in Journal of fluid mechanics
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Sensory Assessment of Fat Content: Effect of Emulsion and Subject Characteristics
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
6
-
7
Jet breakup in superfluid and normal liquid He 4
Veröffentlicht in Physical review fluids
VolltextArtikel -
8
No effect of oral or sample temperature on sensory assessment of fat content
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
9
High pressure effects on emulsifying behavior of whey protein concentrate
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Functional aspects of particle-matrix interactions in composite foods
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
17
-
18
The Presence of Hyaluronidase in the Anterior Chamber
Veröffentlicht in American journal of ophthalmology
VolltextArtikel -
19
-
20
Phase 3 Trials of Ixekizumab in Moderate-to-Severe Plaque Psoriasis
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel