-
1
-
2
Guidance on the use of the benchmark dose approach in risk assessment
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
3
-
4
Characterization of brain tumors by MRS, DWI and Ki-67 labeling index
Veröffentlicht in Journal of neuro-oncology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Scientific Opinion on the re‐evaluation of Allura Red AC (E 129) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
15
Scientific Opinion on the re‐evaluation of lutein (E 161b) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Scientific Opinion on the re‐evaluation of Brilliant Blue FCF (E 133) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
19
Scientific Opinion on the use of natamycin (E 235) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
20
Scientific Opinion on the re‐evaluation of Ponceau 4R (E 124) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel