-
1
-
2
Extraction and characterisation of protein fractions from five insect species
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Involvement of phenoloxidase in browning during grinding of Tenebrio molitor larvae
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Food Preference and Appetite after Switching between Sweet and Savoury Odours in Women
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
8
-
9
Aroma exposure time and aroma concentration in relation to satiation
Veröffentlicht in British journal of nutrition
VolltextArtikel -
10
-
11
Insect lipid profile: aqueous versus organic solvent-based extraction methods
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
12
Correction: Involvement of phenoloxidase in browning during grinding of Tenebrio molitor larvae
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Effect of salt intensity in soup on ad libitum intake and on subsequent food choice
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
20