-
1
Functional Dehydrated Foods for Health Preservation
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Annals of burns and fire disasters
Veröffentlicht in Annals of burns and fire disasters
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Differences between burns in rural and in urban areas: implications for prevention
Veröffentlicht in Burns
VolltextArtikel -
12
-
13
Hot air and microwave drying of onions: a comparative study
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Troubles métaboliques et nutrition du brûlé
Veröffentlicht in Pathologie biologie (Paris)
VolltextArtikel -
18
Leadership in the British and French Caribbean: Some Comparisons
Veröffentlicht in Social and economic studies
VolltextArtikel -
19
-
20
Metabolic problems and nutrition in burns
Veröffentlicht in Pathologie biologie (Paris)
VolltextArtikel