-
1
Stability analysis of wheat lines with increased level of arabinoxylan
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Variation in the Content and Composition of Tocols in a Wheat Population
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
Selyemutak a globális Délen: „konnektivitás” és „blokkosodás
Veröffentlicht in Külgazdaság
VolltextArtikel -
7
-
8
Anarchia és hierarchia az új selyemutakon : Kína partnerkapcsolati stratégiái
Veröffentlicht in Külgazdaság
VolltextArtikel -
9
Fajtahasználat a magyar búzatermesztésben
Veröffentlicht in GAZDÁLKODÁS: Scientific Journal on Agricultural Economics
VolltextArtikel -
10
Globalizáció, regionalizáció és a földrajz: a távolság még mindig számít?
Veröffentlicht in Külgazdaság
VolltextArtikel -
11
-
12
Development and characterization of high‐amylose wheat lines
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
INFORMATICAL BACKGROUND OF FIELD EXPERIMENTS
Veröffentlicht in Cereal research communications
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
EFFECT OF ENVIRONMENT ON THE PLANT HEIGHT OF WHEAT GERMPLASM
Veröffentlicht in Cereal research communications
VolltextArtikel -
20
EVALUATION OF WHITE-GRAINED WHEAT IN HUNGARY
Veröffentlicht in Cereal research communications
VolltextArtikel