-
1
Advances and Drawbacks of Sous-Vide Technique-A Critical Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
Tradition and Innovation in Yoghurt from a Functional Perspective—A Review
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Ultrasound Treatment Influence on Antioxidant Properties of Blueberry Vinegar
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
7
-
8
Gastronomic Heritage of Făgăraș Land: A Worthwhile Sustainable Resource
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Finite Element Modeling of Raw Materials Milling Used in Food Industry
Veröffentlicht in Advanced materials research
VolltextArtikel -
15
-
16
Exploring a Complex Interplay: Kidney–Gut Axis in Pediatric Chronic Kidney Disease
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20