-
1
Factors Governing the Greening of Garlic Puree
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
A research note. Factors governing the greening of garlic puree
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Characteristics of trehalase inCandida tropicalis
Veröffentlicht in Antonie van Leeuwenhoek
VolltextArtikel -
6
Characteristics of trehalase in Candida tropicalis
Veröffentlicht in Antonie van Leeuwenhoek
VolltextArtikel -
7
-
8
The Configuration of (+)-S-(1-Propenyl)-L-Cysteine S-Oxide from Allium cepa
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
The deep sea is a hot spot of fish body shape evolution
Veröffentlicht in Ecology letters
VolltextArtikel -
19
-
20