-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Characterization of young bamboo culm starch from Dendrocalamus asper
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
6
Young bamboo culm: Potential food as source of fiber and starch
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Bambusa vulgaris starch: Characterization and technological properties
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
10
-
11
RESISTÊNCIA DE DUAS ESPÉCIES DE BAMBU TRATADAS CONTRA FUNGOS XILÓFAGOS
Veröffentlicht in Revista árvore
VolltextArtikel -
12
Effect of wood particle treatment on the properties of gypsum plaster pastes and composites
Veröffentlicht in Matéria
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Nano-scale hydrogen-bond network improves the durability of greener cements
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
16
-
17
AVALIAÇÃO DO TRATAMENTO PRESERVATIVO DE TALISCAS DE BAMBU COM ÁCIDO PIROLENHOSO
Veröffentlicht in Floresta
VolltextArtikel -
18
RESISTÊNCIA DE DUAS ESPÉCIES DE BAMBU TRATADAS CONTRA FUNGOS XILÓFAGOS
Veröffentlicht in Revista árvore
VolltextArtikel -
19
-
20
Effects of thermal treatment on the physicochemical characteristics of giant bamboo
Veröffentlicht in CERNE
VolltextArtikel