-
1
-
2
Evaluation of extruded starch foam for glucose-supplying biomaterials
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
3
-
4
Biofriendly ionic liquids for starch plasticization: a screening approach
Veröffentlicht in RSC advances
VolltextArtikel -
5
-
6
Mechanical modelling of cereal solid foods
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
7
Shape-memory starch for resorbable biomedical devices
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
"Antiplasticization" in starch-glycerol films?
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel -
16
Dough/crumb transition during French bread baking
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
17
Linear modelling of biopolymer systems and related mechanical properties
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20