-
1
Preharvest factors that predispose apples to superficial scald
Veröffentlicht in Postharvest Biology and Technology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Contribution of Sucrose to Nonenzymatic Browning in Potato Chips: A Research Note
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
Contribution of Sucrose to Nonenzymatic Browning in Potato Chips
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
Effects of temperature on ethylene evolution from ethephion
Veröffentlicht in Canadian journal of plant science
VolltextArtikel -
11
Contribution of sucrose to nonenzymatic browning in potato chips
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
starch iodine test for determining stage of maturation in apples
Veröffentlicht in Canadian journal of plant science
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Daminozide residues on orchard-treated apples
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
16
Sweet Potato Chips: A Cultivar Evaluation
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextArtikel -
17
-
18
Effects of calcium and daminozide on ethylene production and softening of apple fruits
Veröffentlicht in Experientia
VolltextArtikel -
19
Physiological disorder of hardwood cuttings of Bolleana poplar
Veröffentlicht in Canadian journal of plant science
VolltextArtikel -
20
Rooting of hardwood cuttings of Bolleana poplar
Veröffentlicht in Canadian journal of plant science
VolltextArtikel