-
1
Thermal Stability of Chicken Keel Bone Collagen
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Adsorption of metal ions by pecan shell-based granular activated carbons
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
In vitro anti-proliferative activities of ellagic acid
Veröffentlicht in The Journal of nutritional biochemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Storage Stability of Lutein During Ripening of Cheddar Cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Perfusion chromatography purification of a 15kDa rice prolamin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
Stability of bovine immunoglobulins to thermal treatment and processing
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
20