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Re‐evaluation of xanthan gum (E 415) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
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Guidance on protocol development for EFSA generic scientific assessments
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
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Re‐evaluation of erythritol (E 968) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
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Re‐evaluation of neohesperidine dihydrochalcone (E 959) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
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14
Re‐evaluation of polydextrose (E 1200) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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15
Re‐evaluation of benzyl alcohol (E 1519) as food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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16
Re‐evaluation of lecithins (E 322) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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18
Re‐evaluation of guar gum (E 412) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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19
Re‐evaluation of gellan gum (E 418) as food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
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