-
1
3D printing: Printing precision and application in food sector
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Dual extrusion 3D printing of mashed potatoes/strawberry juice gel
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
5
Rheological & 3D printing properties of potato starch composite gels
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
LVI-Fusion: A Robust Lidar-Visual-Inertial SLAM Scheme
Veröffentlicht in Remote sensing (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
3D Printing of Shiitake Mushroom Incorporated with Gums as Dysphagia Diet
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
17
TGM2 inhibits the proliferation, migration and tumorigenesis of MDCK cells
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
Host Non-Coding RNA Regulates Influenza A Virus Replication
Veröffentlicht in Viruses
VolltextArtikel -
19
-
20
Suspended cell lines for inactivated virus vaccine production
Veröffentlicht in Expert review of vaccines
VolltextArtikel