-
1
-
2
-
3
Production of Phanerochaete chrysosporium lignin peroxidase
Veröffentlicht in Biotechnology Advances
VolltextArtikel -
4
Expert systems—what can they do for the food industry?
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Biotechnology of bread baking
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
8
Applying neural networks as software sensors for enzyme engineering
Veröffentlicht in Trends in Biotechnology
VolltextArtikel -
9
Neural networks as `software sensors' in enzyme production
Veröffentlicht in Journal of biotechnology
VolltextArtikel -
10
Neural Networks as “Software Sensors” in Enzyme Engineeringa
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Neural Networks as "Software Sensors" in Enzyme Engineering
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
14
Molecular modelling of lipase-catalyzed polyester synthesis
Veröffentlicht in Journal of biotechnology
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Enzyme Production by an Immobilized Fungus Bioreactora
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
critical study of lignin peroxidase activity assay by veratryl alcohol oxidation
Veröffentlicht in Biotechnology techniques
VolltextArtikel