-
1
-
2
-
3
-
4
Objects, Properties, Percepts: A Philosopher’s Sniff
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
5
Hyperpolarization-activated channels HCN1 and HCN4 mediate responses to sour stimuli
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
6
Non-target bioactive compound profiles of coffee roasts and preparations
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
Predicted Profiles of Ion Concentrations in Olfactory Cilia in the Steady State
Veröffentlicht in Biophysical journal
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Multi-photon microscopy of cell types in the viable taste disk of the frog
Veröffentlicht in Cell and tissue research
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Böcklins Bäume : Nadelbäume in der Malerei
Veröffentlicht in Jahrbuch der Berliner Museen
VolltextArtikel