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A SIMPLIFIED METHOD FOR HISTAMINE ANALYSIS OF FOODS1
Veröffentlicht in Journal of food science
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HISTAMINE PRODUCTION BY FOOD‐BORNE BACTERIAL SPECIES12
Veröffentlicht in Journal of food safety
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A SIMPLIFIED METHOD FOR HISTAMINE ANALYSIS OF FOODS
Veröffentlicht in Journal of food science
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4
SPECIFICITY AND SENSITIVITY OF SEVEN HISTAMINE DETECTION METHODS
Veröffentlicht in Journal of food science
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5
Thin-layer chromatographic screening methods for histamine in tuna fish
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
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A Survey of Histamine Levels in Sausages
Veröffentlicht in Journal of food protection
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8
HISTAMINE PRODUCTION BY FOOD-BORNE BACTERIAL SPECIES
Veröffentlicht in Journal of food safety
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9
A SIMPLIFIED METHOD FOR HISTAMINE ANALYSIS OF FOODS 1
Veröffentlicht in Journal of food science
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A Survey of Histamine Levels in Sausages 1, 2
Veröffentlicht in Journal of food protection
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HISTAMINE PRODUCTION BY FOOD‐BORNE BACTERIAL SPECIES 1 2
Veröffentlicht in Journal of food safety
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