-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Inhibitory kinetics and mechanism of kaempferol on α-glucosidase
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Myricetin inhibits the generation of superoxide anion by reduced form of xanthine oxidase
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Inhibitory mechanism of morin on α-glucosidase and its anti-glycation properties
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
GMPR2-MDA5 interaction bridged the cell junction and anti-GCRV immune
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
16
Inhibitory effect of epicatechin gallate on protein glycation
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
17
-
18
The inhibition of oleanolic acid on protein non-enzymatic glycation
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
19
-
20