-
1
Effect of resveratrol and pterostilbene on aging and longevity
Veröffentlicht in BioFactors (Oxford)
VolltextArtikel -
2
Key Aspects of Amadori Rearrangement Products as Future Food Additives
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
3
Phytochemical components and biological activities of Artemisia argyi
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Importance of the Nucleophilic Property of Tea Polyphenols
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
7
An all-photonic full color RGB system based on molecular photoswitches
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Origin and evolution of qingke barley in Tibet
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
11
-
12
Immunomodulatory Effects of Green Tea Polyphenols
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Photoswitched DNA-Binding of a Photochromic Spiropyran
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel