-
1
-
2
-
3
Host nutritional status: the neglected virulence factor
Veröffentlicht in Trends in microbiology (Regular ed.)
VolltextArtikel -
4
Host Nutritional Status and Its Effect on a Viral Pathogen
Veröffentlicht in The Journal of infectious diseases
VolltextArtikel -
5
Heterocyclic amine content in fast-food meat products
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Aurothioglucose inhibits murine thioredoxin reductase activity in vivo
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
9
The selenium-coxsackievirus connection : Chronicle of a collaboration
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
10
Dietary oxidative stress and the potentiation of viral infection
Veröffentlicht in Annual review of nutrition
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
A global view of human selenium nutrition
Veröffentlicht in Annual review of nutrition
VolltextArtikel -
16
The Role of Oxidative Stress in Viral Infections
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
17
Benign human enterovirus becomes virulent in selenium-deficient mice
Veröffentlicht in Journal of medical virology
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20