-
1
-
2
-
3
Cholesterol photo-oxidation: A chemical reaction network for kinetic modeling
Veröffentlicht in Steroids
VolltextArtikel -
4
Phytosterol oxidation in oil-in-water emulsions and bulk oil
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Fatty acids, membrane viscosity, serotonin and ischemic heart disease
Veröffentlicht in Lipids in health and disease
VolltextArtikel -
13
Analysis of green tea catechins: comparative study between HPLC and HPCE
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
Cholesterol photosensitized oxidation in food and biological systems
Veröffentlicht in Biochimie
VolltextArtikel -
16
Thermo-oxidation of cholesterol: Effect of the unsaturation degree of the lipid matrix
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20