-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Caffeic acid derivatives in dried Lamiaceae and Echinacea purpurea products
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
7
Chicoric acid found in basil ( Ocimum basilicum L.) leaves
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Stressed out on Four Continents: Time Crunch or Yuppie Kvetch?
Veröffentlicht in The review of economics and statistics
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Rosaceae products: Anthocyanin quality and comparisons between dietary supplements and foods
Veröffentlicht in NFS journal
VolltextArtikel -
17
Correlation of two anthocyanin quantification methods: HPLC and spectrophotometric methods
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Analysis of bokbunja products show they contain Rubus occidentalis L. fruit
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel