-
1
-
2
The effect of control measures on COVID-19 transmission in South Korea
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
3
Heterogeneous impact of Covid-19 response on tuberculosis burden by age group
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
4
Current Research Related to Wine Sensory Perception Since 2010
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
5
-
6
Consumer Perception of Red Wine by the Degree of Familiarity Using Consumer-Based Methodology
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
-
8
Comparison of Home Use Tests with Differing Time and Order Controls
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Hexokinase 2 is a molecular bridge linking telomerase and autophagy
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Volatile aroma compounds in various brewed green teas
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Consumers’ sensory perception homogeneity and liking of chocolate
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
20