-
1
-
2
Deconstructing how the various components of emulsion creamers impact salt perception
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
3
Biophysics of food perception
Veröffentlicht in Journal of physics. D, Applied physics
VolltextArtikel -
4
Colloidal aspects of eating
Veröffentlicht in Current opinion in colloid & interface science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Biophysical basis of taste modulation by viscous solutions in humans
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
8
-
9
Sensing in the Mouth: A Model for Filiform Papillae as Strain Amplifiers
Veröffentlicht in Frontiers in physics
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Probing in-mouth texture perception with a biomimetic tongue
Veröffentlicht in Journal of the Royal Society interface
VolltextArtikel -
14
An alternative theory to explain the effects of coalescing oil drops on mouthfeel
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20